Sunday, July 10, 2011

Bilder på insidan!

Nu börjar äntligen lekstugan bli klar! Det sista jag fått gjort är att montera dörrkulan i mässing, så att barnen kan öppna dörren. Vi har börjat inreda stugan men det är en del som återstår. Utvändigt skall yttertaket sättas på. Det skall blinågot som inte bygger så mycket i höjd. Det blir nog svart schingel.




5 comments:

  1. Hej! Vilken fin lekstuga du har byggt. Jag har ett liknande projekt på gång. Jag är nyfiken på vad det är för dörr du använt och var har du fått tag på den? Har du behövt göra mycket specialanpassningar av den?

    ReplyDelete
  2. Hej Lars! Kul att du gillar lekstugan! Dörren är en gammal "liten" innerdörr som jag sågat till så att den skulle passa stugan. Tog ungefär 30 cm på den stora spegeln och en 4-5 cm på de övriga kanterna. Det svåra var att såga ur spegeln så att den inte skulle se avsågad ut. Var tvungen att köra med cirkelsågen många gånger för att få en ny nedsänkning som var jämn. Jag la in ett rullås så att det är lätt att öppna och stänga dörren. Doorknobben är från USA.

    ReplyDelete
  3. Hej!! En jätte söt lekstuga du har byggt, tänkte undra vart du fick tag i fönsterna?

    ReplyDelete
  4. Fönstrena är köpta på Byggmax. Men de har slutat att sälja fönster med riktiga spröjs tyvärr. Bästa är nog att hitta begagnade. Övre delen i gamla flaggfönster passar bra till lekstugefönster.

    ReplyDelete
  5. Hej på er!
    Jag undrar om det finns mer om ert hus på någon blogg? Hur ser huset ut nu? Vi har köpt ett 20-talshus som påminner mycket om ert! Vi ska börja renovera det nu och suger åt oss allt om renovering av just den här typen av hus!
    Glada hälsningar,
    Rebecca

    ReplyDelete